Реч директорке

Поштовани, иза нас је још једна, рекла бих свакако не лака, година испуњена бројним изазовима од којих се са неким до сада и нисмо суочавали. Ипак, на крају 2021. године са поносом и задовољством могу нагласити да сам лично задовољна реализацијом свих планираних активности Центра за социјални рад у Врању.

Ово је сигурно и велика заслуга свих запослених у Центру, који су својим професионалним и стручним несебичним радом и залагањем допринели одличним резултатима. Посебна ми је част да могу да изјавим да је подршка Града Врања и надлежних министарстава, препознавање свих потреба Центра за стварање услова за бољи квалитет живота и рада, како запошљених тако и корисника постигла један виши ниво у пружању услуга и задовољењу потреба.

Сви запослени у Центру за социјални рад Врање су у потпуности спремни за реализацију нових планова за наредну годину и предстојеће изазове. Испред Центра за социјални рад, у име драгих колега и у своје лично име, уваженим корисницима услуга, свим суграђанима и осталим сарадницима и њиховим породицама,честитам Нову годину и Божић и желим добро здравље, срећу , напредак, и испуњење професионалих и личних циљева и афирмацију.